Hoidot

Tervetuloa rentouttavaan ja kokonaisvaltaiseen hoitoon joka
lisää elinvoimaa ja vahvistaa elimistön omia parantavia mekanismeja.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja puhdistaa verta ja auttaa  kuona-aineiden poistumista kehosta.


Hieronta rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa kovasta harjoittelusta ja vähentää harjoituksen jälkeen lihaksen  arkuutta ja turvotusta. Se on myös hyvä ennen suoritusta, herättää hermostoa. 

Hieronta on tehokas tapa lievittää niskahartiaseudun jännitys tiloja, esim päätetyöntekijällä. Hieronnalla on lukuisia positiivisia vaikutuksia. Erinomainen tapa rentouttaa ja oppia tuntemaan ja kuuntelemaan omaa kehoa ja mieltä. Oma hetki!

 Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käsitellään painellen ja hieroen (pehmeillä otteilla) jalkapohjasta ja myös koko kehoa  käydään läpi. Hieronta voi olla joka kerta erinlainen, riippuen siitä mikä sillä hetkellä on tarve. Hoito edistää kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, elinvoimaa ja vahvistaa kehon omia säätely-ja paranemismekanismeja. 

Vyöhyketerapia on tehokas hoitomuoto erinlaisiin jännitystiloihin, migreeniin, unettomuuteen. Hyviä tuloksia on saatu hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa.

Vyöhyketerapia on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, tule vaikka ihan rentoutumaan ja virkistymään!

 Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on erityisen rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa. Sopii hyvin rauhoittumishetkeksi keskellä kiireistä arkea.

Hoito voidaan tehdä istuen selkänojallisessa tuolissa tai selälleen hoitopöydällä, ilman öljyä tai öljyn kanssa. Hoidossa hierotaan niska-hartia - pää ja kasvot.

Ayurvedinen kasvohoito

Hoito sisältää rentouttavaa kokovartalohieronnan.

Kasvohoito tehdään Italialaisilla Lakshmi-tuotteilla jotka pohjautuvat tarkkaan valittuihin, sertifioituihin ekologisiin kasvi-ja yrttiuutteisiin ja raaka-aineisiin, jotka edistävät ihon, kehon ja mielen tasapainoa.

Hieronta auttaa hoitamaan temppeliä, meidän kehoa.